«

»

Mar 22

Skene-lag vann inneknallen 2015-16

Vinterns boule-serie ”InneKnallen” har haft slutspel i Ulricehamns boulehall. Seriens 8 bästa i resp grupp har gått till A-slutspel och de 8 sista till ett B-slutspel.

I A-slutspelet tog ett Skene-lag den totala segern efter en jämn och spännande finalmatch mot Sansjö-laget med Arne Efraimsson som bas. De fyra delmatcherna i finalen slutade 2-2 men Skene hade 4 klot bättre diff. Bas för ”Skene 1” var Jan-Erik Johansson som i slutspelet kompletterades av Gudrun Andréasson, Hans Johansen, Terhi Ylitapio och Lennart Olsson. Match om tredje pris vanns av Borås Petanque lag 2 med Mikael Nilsson som bas genom 4-0 mot Kinds lag med Gull-Britt Svahn. Tröstcupen vanns av Ulricehamns lag med Boris Rygert som bas.

Skenes segrande lag, fr.v. Gudrun Andréasson, Jan-Erik Johansson, Hans Johansen, Terhi Ylitapio och Lennart Olsson.

Skenes segrande lag, fr.v. Gudrun Andréasson, Jan-Erik Johansson, Hans Johansen, Terhi Ylitapio och Lennart Olsson.

B-slutspelets segrande lag blev Borås Boule Club’s lag 1 med Arne Andersson, Roland och Marion Svensson samt Margareta Linde efter finalvinst mot Sansjö-laget med Göran Larsson som bas med siffrorna 3-1. Match om tredje pris vanns av Alingsåslaget BouleFingers som vann med klara 4-0 och tröstcupen av Dalsjöfors-laget där Ann-Marie Johansson varit ledare.