«

»

Maj 01

Hökerum obesegrade i seriestarten

Hökerums veteranlag i distriktsseriespelet åkte till Mölltorp med sitt lag, bestående av Lag 1 med Per-Ola Eliasson, Christer Green och Eddy Persson, Lag 2 med Kent Janson, Egon Ekunger och Barbro Almgren/Birgit Ernvid.

Laget spelar i div 2, den högsta veteranserien i distriktet, och mötte först Kronäng från Borås. Här vann Lag 2 i första trippelmötet, och Lag 1 svarade för samma prestation i andra, vilket gav oavgjort 2-2. Nästa (och för dagen sista) klubbmötet var mot starka Skara, men båda Hökerum-lagen hade flyt och tog ledning med 2-0. Tyvärr fick man inkassera förlust i de följande två trippelmötena varför även detta möte slutade 2-2.

10 september är det dags för höstsammandraget och då väntar i tur och ordning Carlsborg, Bonbon Skövde och Lilla Le (Dalsland) och då ska vi säkerställa att minst få fortsätta i div 2.