«

»

Dec 08

Hökerumspelare deltog i Sparbankscupen H

När Ulricehamns IF arrangerade Sparbankscupen H deltog tre HÖK-spelare i tävlingen, genom att delta med spelare från andra klubbar. Christer Green och Lilian Johansson spelade med Ulricehamnsspelarna Inger Green resp Dick Enander och Eddy Persson spelade med Kinds Gull-Britt Svahn.

Laget från KIN/HÖK gick bäst och hamnade på en bra 9:e plats. HÖKs Lilian Johansson kom inte långt efter då hon tillsamans med ULCs Dick Enander också fick tre segrar och en hedrande 11:e plats av 36 deltagande lag. Paret Green kom också på den övre halvan i resultatlistan genom 3 vinster. Se resultatlistan nedan.

Prispallen - segrarna Arne Johansson och Irma Gustavsson från Lejonkulan flankeras av tvåan t.v. Gudrun Andréasson och Jan-Erik Johansson från Skene och t.h. trean från Istrum Marianne och Jan-Erik Wennerbert.

Prispallen – segrarna Arne Johansson och Irma Gustavsson från Lejonkulan flankeras av tvåan t.v. Gudrun Andréasson och Jan-Erik Johansson från Skene och t.h. trean från Istrum Marianne och Jan-Erik Wennerbert.

Se hela resultatlistan här!