«

»

Dec 19

Premiär för Ann-Christin och Eddy i tävling

Vintercupen den 16/12 blev den tävling som var preminär för Ann-Christin Björklin och undertecknad att tävla ihop. Och det blev mersmak trots att vi inte kom på prispallen. Vi startade mot Hindås och då gick det mindre bra (2-13). Följdes av möte mot Skenes Pirkko och Kjell vann vi med 13-5. Detta följdes av ännu en Skene-match (Gudrun och Jan-Erik) och då blev siffrorna ombytta (5-13). Därefter gick det riktigt bra en stund, då vi vann med 13-4 mot SSÖs Gunhild och Göran följt av jättebra spel i sista matchen. Tog en ledning med hela 11-0 och vad hände sedan? Hela hösten har jag drabbats av detta fenomen – vi torskade och förlorade med 11-13. Så nu har vi revansch att fordra så vi ser fram mot ett nytt år då det inte vänder när det går så bra…

Resultatlistan från Vintercupen ser du här!