«

»

Apr 22

Lilian Johansson på 7:e plats i Sparbankscupen V

Lilian Johansson blev bäste HÖK-spelare när hon tillsammans med Dick Enander tog en hedrande sjundeplats i vårens Sparbankscup. 4 segrar av 5 möjliga och +22 i diff gav denna framgång. På 10:e plats kom Lisbeth och Eddy Persson med 3 segrar och +14 i diff. Ann-Christina Björklin och Per-Ola Eliasson fick 2 segrar och +7 i diff och det gav en 21:a plats. Även Barbro Almgren deltog och bildade lag med Inge Perbring från Dalsjöfors och fick också 2 vinster men en diff på -22 som gav plats 32.

Vann hela tävlingen gjorde Skaras Anna-Maria och Ingemar Karlsson genom 5 segrar och +20 i diff.

Prispallen den 19 april: Segrarna Anna-Maria och Ingemar Karlsson flankerade av t.v. trean Kenneth Johansson och Birgitta Olausson från Varberg, och t.h. tvåan från Dalsjöfors Christina och Janne Ahlberg.

Se hela resultatlistan här!