«

»

Jun 08

Tufft för HÖKs serielag i Skövde

Veteranserierna i WDBFs distrikt spelade våromgången i Skövde på Pingstafton. Ett lätt duggregn större delen av speltiden gjorde att regnkläder var att rekommendera. Hökerumslaget bestod av Lag 1: Per-Ola, Egon och Bosse, Lag 2: Birgit, Christer och Eddy. Man mötte i första matchen Ulricehamn där lag 1 förlorade sina två matcher. Lag 2 låg under med 2-8 när man fick ett drömläge att ta en sexa. Man hade 5 klot inne och sista klotet som Eddy ”bara” skulle lägga in gick snett och man fick bara 2 poäng. Men förlusten blev ganska hedersam (5-8). Dagens andra motståndare var Borås Petanque och där fick vi en lektion i både lägg och skytte. Båda våra lag förlorade så slutresultatet 0-4 gav oss en sista plats i tabellen. Den 2 september spelas serien hos Kronäng i Borås och då möter HÖK de återstående tre lagen i serien (Skara, Dalsjöfors och Bonbon Skövde).

Se aktuell serietabell här